Dagelijkse voeding afvallen met shakes!

Door je dagelijkse voeding aan te passen en daarnaast shakes te nemen, is het mogelijk om snel en gezond af te vallen.

Je hoeft echt niet te stoppen met eten. Eet vooral wat je lekker vind. Neem meerdere kleinere porties op een dag en je zult merken, dat je echt gaat afvallen.

Dieet

Je dagelijkse voeding aanpassen begint bij een dieet. Je gaat minderen met zoet, zout en deeg. Eet gezond en drink veel water. Je stofwisseling zal binnen enkele dagen verbeteren en zich aanpassen.

Afvallen met shakes kan je ook proberen. Je vervangt in het begin elk maaltijd met een shake. Doordat deze boordevol eiwitten bevatten, wordt je hongergevoel tegengehouden. Afvallen met shakes is gezond.

Afvallen met shakes is ook lekker en eenvoudig. Het shake kan zelf gemaakt worden met kant-en-klare poeder, dat je moet mengen met mager- of soja melk. Ze worden aangeboden in de basis smaken, vanille, chocola en aardbei.

Uiteraard kan je zelf door toevoeging van natuurlijke ingrediƫnten de smaak aanpassen naar wens. Doe er voor de afwisseling stukjes fruit doorheen en maak er een lekker smoothie van.

Als je kiest voor afvallen met shakes, zijn er ook handige shakes in blikjes. Je kunt ze overal meenemen. Ze zijn al voor je klaargemaakt. Je hoeft deze niet te bereiden. Ideaal voor op het werk of als je op visite bent. Nog eenvoudiger kan het gewoon niet.

Afvallen met shakes is vooral geschikt voor als je een paar kilootjes lichter wilt worden binnen korte termijn. Heb je binnenkort een feestje of een trouw, ga afvallen met shakes en boek snel resultaat.

Ook na het behalen van je ideale gewicht kunnen shakes toegepast worden in je dagelijkse voeding. Je gaat nu in plaats van elk maaltijd, steeds 1 maaltijd vervangen door een shake. Bijvoorbeeld de lunch.

Het ontbijt is een belangrijk deel van de dag. Wil je deze vervangen en afvallen met shakes. Doe er dan granen doorheen. Vezels zijn belangrijk voor de stimulering van je stofwisseling. Afwisseling en variatie in eetgewoontes is gezond.

Ga niet te lang door met 3 shake maaltijden. Je lichaam heeft ook andere voedingstoffen nodig. Te veel eiwitten op een lang termijn is slecht voor je.

Afvallen met shakes is gezond, maar net als ieder dieet slecht bij langdurig aanhouden. Weet wanneer je moet minderen of te wel stoppen. Luister naar je lichaam en geef het wat het nodig heeft.

Comments are closed.