Deze vreemde methode heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk ben afgeslankt…

Hoi Marijke hier,

Ben jij opzoek naar de manier om snel kilo’s blijvend af te slanken? Zo ja, dan ben ik blij dat je deze pagina hebt gevonden en is het belangrijk dat je door leest.

Omdat ik je namelijk op deze pagina mijn nog niet eerder vertoonde afslankverhaal ga vertellen. De leuke dingen, de minder leuke dingen. Wat allemaal niet heeft gewerkt en waarmee ik uiteindelijk 12,7 kilo ben afgevallen.

Aantal maanden geleden voelde ik me erg onzeker. Ik had een dikke buik. Lelijke vetrollen aan mijn zij. Ik schaamde me als ik een bekend iemand tegenkwam in de stad of op werk. Om wat aan mijn lichaam te doen ging ik flink aan de slag met afslanken.

Chrash diëten werkte niet voor mij. Elke keer kreeg ik last van hongerbuien en was ik gewoon niet gemotiveerd. Afvallen met shakes werkte wel, alleen tijdelijk, wanneer ik ermee stopte kwamen de kilo’s ook weer aan.

Om mijn dikke buik kwijt te raken voerde ik elke dag zo’n 100 / 150 sit-ups uit. Daarnaast gaf ik ook veel geld uit aan buikspierapparaten. Na 2 maanden zag ik nog steeds geen resultaat in de spiegel.

Wat ik ook probeerde het lukte niet. Wat doe ik dan fout? Waarom lukt het niet om gewoon wat kilo’s kwijt te raken? Ik voelde me ziek, moe en durfde niet meer op de weegschaal te staan.

1 Dag in mijn afslankperiode heeft me geholpen. Ik kwam doordeweeks op een afslanksite terecht. Op de site werd verteld hoe je door het opvoeren van je stofwisseling al je kilo’s vet kunt kwijtraken.

Toen ik de bekeek schoot ik in de lach en dacht ik ” ja hoor, weer zo’n afslankmethode die niet gaat werken ”

Al snel veranderde mijn gedachtes over het programma nadat ik de reacties had gelezen van andere vrouwen. Als zij kunnen afslanken met het programma dan moet mij het toch zeker ook lukken?

Geen moment twijfelde ik en besloot om het programma te ontvangen. Direct dezelfde dag kon ik al beginnen met het programma. In de eerste weken merkte ik al resultaat aan mijn kleding. Het zat opeens veel losser dan normaal.

Zou het programma dan echt werken om af te slanken? Om het extra spannend te houden besloot ik om pas na 7 weken op de weegschaal te gaan staan. Week in week uit zag ik dat  mijn lichaam veranderde. De 7 weken waren voorbij en ik moest mijzelf gaan wegen.

Met ogen dicht ging ik op de weegschaal staan. Toen ik mijn ogen opende geloofde ik het gewoon niet. Ik was afgevallen en niet zo’n klein beetje ook. Na ongeveer 7 weken het programma gevolgd te hebben ben ik 12,7 kilo afgevallen.

Klik hier om een kijkje te nemen naar het programma dat ik gevolgd heb

Eindelijk had ik de methode gevonden om blijvend af te slanken. Zonder dieet, zonder shakes en zonder mezelf uit te hoeven hongeren.

Hoe meer ik mijn best ging doen, hoe meer kilo’s ik kwijtraakte.

Vandaag de dag zit ik eindelijk na jaren weer op mijn streefgewicht. Voel me fitter dan ooit. Ben niet meer onzeker over mijn lichaam.

Klik hier om een kijkje te nemen naar het programma dat ik gevolgd heb

Indien jij ook graag kilo’s wilt afvallen kan het programma ook iets voor jou zijn.

Ik hoop dat het jou ook gaat helpen.

Bedankt voor het lezen van mijn afslankverhaal!

Groetjes Marijke
Klik hier om een kijkje te nemen naar het programma dat ik gevolgd heb

Comments are closed.