Afvallen shakes weight care

Weight Care is een programma apart. Het is een dieet programma, dat je gedurende 5 dagen moet volgen. Je vervangt je eigen maaltijden door repen,

Weight care maaltijden en afvallen shakes. Zo is het de bedoeling, dat je minimaal 1 kilo afvalt in 1 week. Maar werkt het ook?

Mijn maaltijden vervangen met afvallen shakes in de eerste week van mijn dieet, is het meest zwaar geweest. Je moet echt wennen aan het idee om je maaltijden te drinken en af te blijven van alle ander lekkers.

Ik ben een broodeter en het dieet van Weight Care staat dit vooral de eerste periode niet toe. Afvallen shakes zijn het enige wat geconsumeerd mag worden met af en toe een mueslireep van hetzelfde merk. Het resultaat gaf mij de zet om verder te gaan.

Diëten, die gebaseerd zijn op afvallen shakes hebben een dieetschema waar stipt aan gehouden moet worden. Anders gaat het ten koste van je gezondheid. Zo moet je de eerste week alle maaltijden vervangen door een shake.

Erg streng, maar wel effectief.  Ik ben ruim 1,5 kilo afgevallen na mijn eerste week. Hierna heb ik een week van rust moeten inlassen. Geen afvallen shakes, maar wel mueslirepen en een Weight Care soep voor in de lunch. Zo blijf je de stofwisseling stimuleren, maar zonder het jojo- effect op gang te brengen.

Afvallen shakes bevatten veel eiwitten, die het hongergevoel weghalen tijden het diëten. Ik geloofde het zelf niet in het begin.

Maar bij gebruik van 2 tal dagen, ga je merken, dat je inderdaad steeds minder trek krijgt tussendoor. Deze eiwitten zijn tevens erg goed voor het aanmaken van spierweefsel. Je spieren worden sterker, en je voelt je fitter voor sport.

Afvallen shakes van Weight Care, zijn overal verkrijgbaar. Ieder drogist verkoopt ze. Je kunt het shake combineren met de speciale mueslirepen en de verschillende maaltijden van het zelfde merk.

De soepen en de pasta gerechten zijn smaakvol en helpen je zeker bij het volhouden van je dieet. Weight Care afvallen shakes zijn echt een aanrader als het gaat om smaakvol diëten. Ik ben na 3 weken 7 kilo afgevallen, waarom jij ook niet?

Comments are closed.